Η ARTWORKS συμπράττει το 2024 και το 2025 με την Tαινιοθήκη της Ελλάδος, παρουσιάζοντας το νέο διαγωνιστικό τμήμα «Reframing Images» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας. Το Βραβείο ARTWORKS Καλύτερης Ταινίας ενισχύει κινηματογραφιστές που καινοτομούν και πειραματίζονται με την κινούμενη εικόνα, συμβάλλοντας καθοριστικά στην εξέλιξη της σύγχρονης κινηματογραφικής τέχνης. Η κριτική επιτροπή του διαγωνιστικού τμήματος απαρτίζεται από τους ARTWORKS Fellows.

To 2024 το Βραβείο ARTWORKS Καλύτερης Ταινίας έλαβε η Miranda Pennell για την ταινία Man Number 4, που συμμετείχε στο διαγωνιστικό τμήμα «Reframing Images» του 13ου Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας! Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο tab 2024.

Μπορείτε να υποβάλετε την ταινία σας στο διαγωνιστικό τμήμα “Reframing Images” και διεκδικήστε το Βραβείο ARTWORKS Best Film 2025.

🗓 Καταληκτική ημερομηνία υποβολής: 8 Αυγούστου 2025
🔗 Υποβολή μέσω FilmFreeway

Μείνετε συντονισμένοι/ες για τα νέα γύρω από το 14ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί 3–17 Δεκεμβρίου 2025.